Bètapartnersconferentie 2023

Als centraal thema is gekozen voor het zeer actuele onderwerp “ENERGIE”, de rode draad door al onze vakken, vanaf het kleinste tot het grootste, van diepe wetenschap tot praktische toepassing, van ATP tot zonnecel! Neem deel aan interessante lezingen en workshops voor docenten, TOA’s, teamleiders én schoolleiders.
In de parallelsessies wordt ingegaan op onderwerpen als welvaart binnen de grenzen van de aarde, wiskundige denkactiviteiten, vaardig omgaan met the Internet of Things, waterstof uit de woestijn, fermentatie en het effect van social media op voedingspatronen. Voor de TOA’s is er een sessie over de resultaten van het Toa Ontwikkel Team.

De conferentie is fysiek op het Vechtstede College in Weesp, goed bereikbaar per trein. Alle informatie staat op de website en daar kun je je ook inschrijven. De sluitingsdatum is donderdag 9 maart. Je krijgt per omgaande een bevestigingsmail, controleer even of die niet in je spambox komt! Vlak voor de conferentie krijg je nog een bericht met de details.