Bètapartnersconferentie 2024

De inschrijving voor de Bètapartnersconferentie 2024 is geopend!
Het thema van de conferentie is dit jaar ‘De wondere wereld van het aller-allerkleinste’. De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan een inspirerend programma. Dit jaar is een bijzonder jaar, want we vieren ons twintigjarig jubileum.
 
Dit jaar een nieuw onderdeel in het programma: ‘De paradepaardjes’. Tijdens de inloop en de pauzes zijn er allerlei experimentjes en lesmaterialen opgesteld om inspiratie op te doen, gepresenteerd door scholen uit het netwerk.

Bram Nauta is onze keynote spreker. Hij is hoogleraar Integrated Circuit Design aan de Universiteit Twente en een expert in het ontwerpen van de aller-allerkleinste schakelingen op chips. 
 
Na de lezing is er nog meer aandacht voor het aller-allerkleinste. Onderwerpen, zoals microplastics, infinitisimalen, quantumtechnieken, DNA en het bodem microbioom zijn in het programma verwerkt. Voor team-, afdelings- en schoolleiders is er een sessie rondom het thema ‘Duurzame samenwerking met en in de onderwijsregio’s.’ Tijdens deze sessie gaan we in gesprek over scenario’s die kunnen leiden tot een verdere verduurzaming van de samenwerking tussen het hoger onderwijs en de onderwijsregio’s in de regio Noord-Holland en Flevoland.
Meld je hieronder aan voor donderdag 21 maart op het Bertrand Russell college in Krommenie.