Cisco Live Netacad Docentendag

Voor docenten die (kostenloos) gebruik maken van Skillsforall, Networking Basics en Packet tracer is dit een zeer mooie deep dive!

Cisco nodigt docenten uit voor de Cisco Live Netacad Docentendag op 8 februari 2024.
Het evenement vindt plaats in de RAI in Amsterdam!

8 februari 2024.
Dit evenement is een unieke gelegenheid voor docenten om up-to-date te blijven met de laatste trends in de branche en om te profiteren van waardevolle inzichten die direct in het klaslokaal kunnen worden toegepast. Daarnaast is er de kans om te netwerken, kennis te delen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van netwerken en technologie te verkennen. Een mooie afsluiting van het docentenevenement is deelname voor docenten aan het Cisco Live eindfeest, dat ontspanning biedt na een dag vol informatieve sessies.

Netwerken en entertainment
Het feest belooft een avond vol plezier, netwerkmogelijkheden en entertainment te worden. Het biedt een ideale gelegenheid voor docenten om met elkaar in contact te komen en ervaringen uit te wisselen. Wil je meer informatie over het event? Lees dan dit artikel.

Aanmelden
Om je deelname te bevestigen en het registratieproces te vergemakkelijken, bieden we de mogelijkheid om je direct aan te melden. Zorg ervoor dat je je op tijd registreert om verzekerd te zijn van je plek op dit boeiende evenement, want vol=vol.

Meer informatie