Digital Heroes Challenge

Computers, navigatie, mobieltjes, online video, streaming, appen, bellen, digitaal betalen: we kunnen niet meer zonder. Het is zo vanzelfsprekend geworden dat het moeilijk is om een wereld voor te stellen zonder die technologie. Aan de andere kant: in welke richting je ook gaat studeren en werken, je ontkomt niet meer aan digitale technologie. Vrij naar de inleiding in de Schakelmodule Digitale Technologie├źn
Daarom organiseert vereniging NLT dit jaar een nieuwe challenge: wie worden de Digital Heroes van nlt? Zij doen dit in navolging van een eerdere succesvolle challenge over Duurzaamheidshelden. Nu kiezen ze ervoor om leerlingen uit te dagen digitale technologie te gebruiken om een nlt-module die ze zelf kiezen of die door de docent is aangewezen te verrijken met een digitale toepassing of een nlt-module met behulp van digitale middelen te promoten.
Op de website van NLT staat alle informatie die een docent nodig heeft om een team aan te melden en te begeleiden. Klik hier om de info als document te downloaden. Voor leerlingen is er een aparte informatiepagina gemaakt.