Informaticawetenschappen en A.I. in de les

Binnengekomen bericht over het 2LinK2 Congres 2024!

“Met veel enthousiasme kondigen wij het derde 2LinK2 Congres aan, dat zal plaatsvinden op 11 juni 2024 in Gent. Dit jaar hebben we gekozen voor het boeiende thema Informaticawetenschappen en A.I. in de les. Wij bieden je een aantal lezingen en workshops die aansluiten bij de nieuwe minimumdoelen Informaticawetenschappen voor de derde graad, in het bijzonder voor de bouwsteen Algoritmen en programmeren. Of je kan aansluiten bij een workshop waarbij A.I. ingezet wordt in de (informatica/STEM) les. Wil je mee brainstormen over het evalueren van programmeeroefeningen? Ontwerp je graag zelf oefeningen voor een digitale omgeving?
Dit congres geeft je de mogelijkheid  om kennis te delen, nieuwe inzichten op te doen en te netwerken met collega’s uit het veld. Mis deze kans niet om jouw professionele ontwikkeling een boost te geven en samen met collega’s te werken aan het verrijken van het  informaticaonderwijs.

We hebben een gevarieerd programma samengesteld met inspirerende lezingen, interactieve workshops en boeiende discussies, allemaal gericht op het verbeteren van ons onderwijs in informatica en STEM-vakken. Binnenkort volgt het volledig programma. Volg onze sociale media en reserveer alvast 11 juni 2024 in jouw agenda!

Wij kijken er al naar uit je te verwelkomen op het 2LinK2 Congres 2024! “