Tom Clancy Splinter Cell: Podcast via BBC radio

Tom Clancy’s Splinter Cell: Firewall wordt opgenomen als podcastserie voor BBC Radio 4. Op 2 december komt deze serie uit. Ideaal om in de kerstvakantie door leerling en docent te beluisteren.
Tom Clancy ken je mogelijk als het roman, maar is ook uitgebracht als game. Veel docenten zijn er mee opgegroeid. Het spel is tegenwoordig bijzonder populair onder leerlingen. In een baanbrekende aanpassing wordt het Splinter Cell-universum voor het eerst tot leven gebracht in de ether.

I really hope fans of the Splinter Cell game enjoy this – not only does it have all the action, tension and excitement that the game is famous for, but it also has more elements – there is a lot of comedy, the drama is expanded and horizons broadened by the characters and what they get up to.”

Will Poulter

In de huid van Spion Sam Fisher

De radioserie bestaat uit 8 delen van ieder een half uur. Het verhaal volgt spion Sam Fisher op een nieuwe missie voor de NSA. “Wanneer een dodelijke moordenaar uit Fishers verleden terugkeert uit de dood tijdens een missie, komt hij terecht in een race tegen de klok, terwijl een sinistere bedreiging voor de wereldwijde veiligheid aan het licht komt”, schrijft de BBC. Meer informatie op de pagina van BBC.

Tom Clancy's Splinter cell podcast

Wanneer komt de podcast van Tom Clancy online?

Splinter Cell: Firewall wordt vanaf 2 december om 14.15 uur op vrijdag uitgezonden op Radio 4. Alle afleveringen gaan op 2 december live als boxset op BBC Sounds in de Limelight-podcastfeed.

Trailer