VO-content bestaat 12,5 jaar

Stichting VO-content werkt samen met scholen aan de verbetering van de kwaliteit van het onderwijs, om te komen tot gemotiveerde en (nog) beter presterende leerlingen. Ze deelt kennis en biedt producten en diensten ter ondersteuning van docenten, schoolleiding en bestuur in het werken met open leermateriaal. VO-content werkt als stichting zonder winstoogmerk en heeft de ANBI-status.

VO-content bestaat 12,5 jaar. Zij vieren dat door de mooiste verhalen te delen op deze jubileum-website. Heb jij een leuke herinnering aan de oprichting van VO-content? Heb je aan een training meegedaan en wil je feedback geven? Of wil je ons gewoon feliciteren met deze mijlpaal? Laat dan een bericht achter op onze jubileumwebsite. Op het VO-congres pakken wij graag een moment om met iedereen ons jubileum te vieren.

Ter ere van het 12,5 jarig jubileum van VO-content, wordt de VO-content cup georganiseerd. Een initiatief dat gericht is op het bevorderen van innovatief onderwijs en het blijven stimuleren van hoogwaardige lessen.
Ontwerp samen met leerlingen een les en maak kans op bioscoopbonnen en Rituals giftsets voor jou en de hele klas.