WOOTS

Woots, de powerboost voor je toets!

Het nieuwe toetsplatform Woots heeft de wind in de zeilen. In nog geen twee jaar tijd staan er meer dan 1,8 miljoen toetsafnames op de teller en 380.000 actieve gebruikers. De bibliotheek met meer dan 500 toetsen en de itembank met ruim 10.000 opdrachten illustreren de mogelijkheden.
Woots is er voor alle docenten in het voortgezet onderwijs en mbo. Woots Basis is gratis in te zetten en gevuld met gratis te gebruiken toetsen van onder andere Schoolexamenbank vmbo en oude schoolexamens van Cito. Wanneer een school werkt met een methode van een uitgever (zoals ThiemeMeulenhoff of VO-content) én deze uitgever heeft een overeenkomst met Woots, zijn ook deze toetsen beschikbaar.
Heb je toetsen gekocht van aanbieders in Woots? Dan werkt Woots direct in de basisversie. En die bevat al heel veel handigheidjes. Je kiest toetsen uit de wootsbibliotheek en kunt gelijk starten met plannen, afnemen, nakijken, bespreken en meer. Dat voor álle leerlingen van de school.
​Wil je met je toetsen écht een stap zetten? Schaf dan Woots Premium voor 6 euro per leerling aan. Met dit abonnement kun je in Woots eigen toetsen (ver)maken. En op alle mogelijke niveaus samenwerken.